Corporate Communications (Nov 2016)

Foresterhill House The main objective was to select work for a busy meeting room which is frequently used by the staff within the Corporate Communications department.  When we initiated the consultation process, the room was going to be used for a series of interviews...

Junior Doctors’ Common Room (Sep 2016)

  The staff leading the project had a very clear aesthetic goal in mind for the space.  On our initial site visit revealed a bright, airy space with good natural light; the furniture focused on simplicity and functionality, incorporating various materials and textures...

Staff Café (May 2016)

    Ron Sandford’s work is defined by his incredible draughtsmanship in drawings which are full of life and character.  Typically, Sandford uses very little in the way of colour – relying on the pencil or pen and ink to create interesting variations in surface, line...

Staff Changing Room (Apr 2016)

For the new staff changing rooms we worked very closely with the project team toward the completion of the build in order to select the most appropriate works for the space.  The overall design had a modern and clean feel, with bold primary colours from the lockers...

Face to Face & Hand in Hand (Feb 2016)

This exhibition places paintings and prints from the GHAT Art Collection either alongside or opposite each other to offer an insight into the different ways in which artists approach similar subjects.  Each artist has used specific colours to draw out particular parts...

In-Patient Radiology (Feb 2016)

    Consulting with staff from the Radiology department, we made a selection of work that showed the atmosphere of the North East landscape.  In particular, we wanted to map a journey from land to coast, reflecting the agricultural and fishing industries which have...