Shared Collective Heritage Manager/Producer Post

Shared Collective Heritage Manager/Producer Post

Grampian Hospitals Art Trust is recruiting a manager/ producer to lead on a new project initiative – SHARED COLLECTIVE HERITAGE Shared Collective Heritage will be a focused project of ambitious participatory arts and heritage activity based in NHS Grampian...
Opportunity: Documentary Filmmaker

Opportunity: Documentary Filmmaker

Grampian Hospitals Art Trust is looking for an experienced documentary filmmaker to create short films which illustrate the breadth and depth of the GHAT collection. Shared Collective Heritage aims to engage with the people of the North East to celebrate the artistic...
Shared Collective Heritage

Shared Collective Heritage

Shared Collective Heritage (SCH) is a project funded by National Lottery Heritage Fund, Aberdeen City Council and the Rayne Foundation. SCH will preserve and celebrate artistic heritage that connects people and place in the North East of Scotland. Our aim is to ensure...

Corporate Communications (Nov 2016)

Foresterhill House The main objective was to select work for a busy meeting room which is frequently used by the staff within the Corporate Communications department.  When we initiated the consultation process, the room was going to be used for a series of interviews...

Junior Doctors’ Common Room (Sep 2016)

  The staff leading the project had a very clear aesthetic goal in mind for the space.  On our initial site visit revealed a bright, airy space with good natural light; the furniture focused on simplicity and functionality, incorporating various materials and textures...

Staff Café (May 2016)

    Ron Sandford’s work is defined by his incredible draughtsmanship in drawings which are full of life and character.  Typically, Sandford uses very little in the way of colour – relying on the pencil or pen and ink to create interesting variations in surface, line...

Staff Changing Room (Apr 2016)

For the new staff changing rooms we worked very closely with the project team toward the completion of the build in order to select the most appropriate works for the space.  The overall design had a modern and clean feel, with bold primary colours from the lockers...